top of page

Om litteraturcirkel våren -23

"Jag är såå nöjd med vårens cirkel! Valet av litteratur var omväxlande och de olika analyserna gör att man dyker in i boken på ett helt annat sätt än vid vanligt bokprat. Jag har redan anmält mig till höstens litteraturcirkel med Anna!"

- Helene Vikström

20211226_180359.jpg

I Nina Ströms bok "Läs dig själv - Om biblioterapi, läsmotivation och livsmening" (2021) refererar författaren till mig och det jag skrivit om biblioterapins tillämpning utanför Sverige. Ström skriver bl.a. att min kandidatuppsats är relevant gällande biblioterapins utveckling i Sverige (s.17, 75).

Colorful Notebooks_edited.jpg

"Anna har i alla kursuppgifter på ett mycket insiktsfullt sätt analyserat, tolkat och resonerat kring existentiell problematik samt skapat välgenomtänkta upplägg för litteratursamtal kring livsfrågor."

- Morgan Vicke Svensson, kursledare i skrivande och biblioterapi,
Existentiellt Café

17896509235397900_edited.jpg

"Har sträckläst boken! Den hugger tag i läsaren från första stund, och har ett lättsamt spåk som en kvällstrött hjärna uppskattar. De inre monologerna hos karaktärerna är också intressanta – ute i det verkliga livet finns det ju gott om fasader som inte är vad de synes vara. Bra jobbat av denna bokdebutant​."

- Carina, läsare av min debutbok

bottom of page