top of page

Start enligt överenskommelse

|

Teams

Bokcirkel eller Boksamtal (digitalt/distans)

Vill du diskutera böcker och dess innehåll tillsammans med andra utifrån olika teman, aspekter och perspektiv? Att samtala med andra ger en helt annan läsupplevelse!

Bokcirkel eller Boksamtal (digitalt/distans)
Bokcirkel eller Boksamtal (digitalt/distans)

Tid och plats

Start enligt överenskommelse

Teams

Om evenemanget

Digital bokcirkel: Vi träffas vid 6 tillfällen digitalt, för att tillsammans samtala och reflektera kring de lästa böckerna. För att möjliggöra en utvidgad tolkning och diskussion av texterna kommer metoden aktantanalys att presenteras. Metoden blir ett stöd när vi analyserar texterna. Tanken är att vi läser tre böcker och därför har två träffar per bok. Pris 849:- för 6 tillfällen à 2 timmar. (Bokcirkeln kan givetvis förlängas om intresse finns). 

Digitalt boksamtal: Vi är två som diskuterar en eller flera böcker, vi träffas två gånger/läst bok. Det går bra att boka digitalt boksamtal för en bok. Pris 299:- för 2 tillfällen à 2 timmar, och därefter boka in mer om intresse finns.

Observera att ovanstående priser gäller för privatperson, för prisförslag till företag/organisationer vänligen se kontaktuppgifter nedan.

Start: Enligt överenskommelse. En digital bokcirkel kan starta så snart det finns två anmälda deltagare. 

Ett digitalt boksamtal kan bokas in utifrån dina önskemål.

Litteratur bokcirkel: Den första boken vi läser är bestämd på förhand vilket du får information om efter anmälan. Efter att vi läst och arbetat kring den första boken kan gruppen tillsammans föra diskussion om val av nästa bok.

Litteratur boksamtal: Kanske har du ett förslag på en bok du vill läsa? Annars väljer jag en bok, vilket också kan ske utifrån att du uppger information kring dina preferenser. 

Digitalt verktyg: Teams. Länk erhålles via mail efter anmälan.

Anmälan:

Varmt välkommen med din anmälan och/eller frågor:

info@mealasupplevelser.com

tel. 070 748 93 28.

Det går också bra att skicka din anmälan via fliken BOKA/KONTAKT.

Dela detta evenemang

bottom of page